E-SHOP, speciality nakupujte zde
Ukázky z představení
Vstupenky - zakoupíte zde

Ptejte se KUDYKAMA

Vaše jméno (povinný údaj)
E-mail (povinný údaj)
Nadpis
Vzkaz
Opište kód z obrázku: (povinný údaj)

Dotaz: Volná místa a vstupenky

Zdravím, chci se zeptat na vstupenky, dívala jsem se na Vaší animaci, kterou zde máte, ale bohužel jsem nikde nemohla najít cenu ani bližší informace. Najela jsem proto na stránky Státní opery, kde už podrobnosti o vstupném byly mnohem lepší, ale např. měsíc červen má v každém dnu stejně volná místa, tak bych se ráda ujistila o tom, zda není někde technická chyba? A zda je možné, že jsou vstupenky na všechna představení (včetně premiéry) skoro vyprodané? :) Předem děkuji za odpověď.

Odpověď:

Cenu i velice podrobné informace snadno zjistíte tak, že si vpravo nahoře kliknete na rubriku "Vstupenky - data - kontakty". Chtěla byste Státní operu navštívit například v říjnu? Pak klikněte na podstránku "Vstupenky - říjen". Objeví se Vám plán hlediště. Šedá místa znamenají, že tato místa jsou už zakoupena. Barevná charakterizují ta, která jsou dosud k mání. Každá barva představuje jinou cenu - ty jsou tam uvedeny. Ano, už dnes je valná většina vstupenek vyprodaná. A to i na obě premiéry, které jako předpokládaný vrchol podzimní společenské sezóny mají ceny mnohem vyšší nežli jsou ty na ostatní představení. Doporučuji nedělní odpoledne - ta byla přidána teprve před týdnem, takže dosud je z čeho vybírat.

Vložil: Lilia   |   Odpověděl: Kudykam   |   Dne: 2009-04-16 17:02:50

Dotaz:

Dobrý den, ráda bych se zeptala, zda-li je nebo bude vydané cd z představení Kudykam. Děkuji za odpověď

Odpověď:

Dobrý den. Album se usilovně natáčí - jak je u Michala Horáčka už zvykem, uchází se o interpretaci jedné písně řada zpěváků. U závěrečné Tante cose da veder' třeba Vojta Dyk a Karel Gott, u Havranů na sněhu Ondřej Ruml, Jan Maxián, František Segrado... Proto cd dosud hotové není. Nadto na albu budou v mnoha případech zpívat i lidé, kteří v představení nevystoupí. K vydání bude CD připraveno na 29. září.

Vložil: Tereza   |   Odpověděl: Kudykam   |   Dne: 2009-04-15 21:13:25

Dotaz: Dotaz

Chtěla jsem zjistit,zda máte volné vstupenky a kolik stojí,ale nedopátrala jsem se! Můžete mi prosím podat zprávu jak to bude?Děkuji J.Levá

Odpověď:

Ano, vstupenky jsou dosud k mání. Různá sedadla mají různé ceny. Vše snadno zjistíte, kliknete-li si na rubriku "Vstupenky - data - kontakty". Tam uvidíte plán hlediště Opery na každý den, počínaje koncem letošního října.

Vložil: Jarmila Levá   |   Odpověděl: Kudykam   |   Dne: 2009-04-13 17:34:25

Dotaz: KudyKam - vstupenky

Dobrý den, kdy budou vstupenky v prodeji. Děkuji za informaci.

Odpověď:

Dobrý den. Vstupenky - dosud za zaváděcí ceny - jsou z větší části už vyprodané. Cena těch zbývajících proto bude zanedlouho zvýšena. Dnes si je můžete koupit rovnou na této webové adrese prostřednictvím rubriky "Vstupenky" (prohlédněte si Operu v krásné animaci, najděte si své místo a pak si klikněte na to, které jste si vybrala). Můžete ovšem také jít a koupit si je v pokladně několika divadel. Kromě Opery je to třeba Hybernia proti Prašné bráně v Praze.

Vložil: Radka Sjahrirová   |   Odpověděl: Kudykam   |   Dne: 2009-04-07 09:47:33

Dotaz: Geneze Kudykama

Slyšela jsem, že Michal Horáček svého času požádal Michala Viewegha, aby napsal libreto pro muzikál na andělské téma. nakonec z tohoto popudu vznikla Vieweghova novela Andělé všedního dne, kterou posléze právě Dodo Gombár zdramatizoval. Chtěla jsem se zeptat, zda Kudykam vznikl také z této inspirace? A zda i tato skutečnost, že novelu Dodo Gombár zdramatizoval, a nyní ji uvedlo MDZ, kde Dodo šéfuje, přispělo k tomu, že je nyní režisérem Kudakama. Děkuji.

Odpověď:

Příběh, na který se ptáte, měl následující genezi: Michal Viewegh před lety nabídl Michalu Horáčkovi k přebásnění a Petru Hapkovi ke zhudebnění téma, kterého si zvlášť cenil: anděly vpadající do všedního dne jedné rodiny. Horáček to udělal, ale s výsledkem (asi 1000 veršů) nebyl spokojený ani on, ani Hapka. Po čase Viewegh zjistil, že z toho asi nic nebude, a tak napsal knihu, dnes známou jako Andělé všedního dne. Skutečnost, že ji zdramatizoval Dodo Gombár ve Zlíně neměla s MH ani s PH nic společného; Horáček to zjistil až mnohem později a náhodou. Angažování DG navrhla scénografka a spoluautorka námětu Michaela Hořejší - mezi několika zvažovanými kandidáty byl DG vybrán Horáčkem kromě jiného proto, že sám je muzikant, má zkušenosti s velkým jevištěm a hlavně: projevil v libreto a v celý projekt víru.

Vložil: Anja   |   Odpověděl: Kudykam   |   Dne: 2009-04-01 11:11:05

Dotaz: Soutěž

Dobrý den. Prosím o sdělení termínu ukončení soutěže. Do kterého data je možno soutěžní příspěvek zasílat. S přáním všeho hezkého děkuji za odpověď.

Odpověď:

Dobrá otázka! Řekněme... do 29.září,což je datum vydání Kudykama na cd.

Vložil: Jitka Procházková   |   Odpověděl: Kudykam   |   Dne: 2009-03-23 21:20:35

Dotaz: Soutěž

Dobrý den. Ráda bych se zeptala, zda do soutěže budou zařazeny i verše, které byly poslány hned na začátku před úpravou systému, a nejsou tudíž na těchto stránkách vidět (alespoň zatím), nebo je třeba zaslat je v případě zájmu o účast znovu. Děkuji :-).

Odpověď:

Obávám se, že Vaše verše se mi zatoulaly někde po bludišti a nemohu je najít ani s pomocí svého reflektoru (ve skutečnosti je to baterka). Potěší mě, pošlete-li je znovu.Děkuji.

Vložil: Alena Klaschková   |   Odpověděl: Kudykam   |   Dne: 2009-03-13 18:30:51

Dotaz: Michal Horáček

Dobrý den. Velmi děkuji za odpověď /lehce úsměvnou/. Děkuji. Myslím, že v rámci vnímání, hodnocení a posuzování pana Michala Horáčka se o nějakém přeceňování nedá vůbec mluvit. Naopak. Uvědomuji si, že jsem se zapomněla zmínit ještě o jeho skromnosti a pokoře a také o tom, jak je vůbec možné, že to VŠE zvládá bytostně i časově. Prostě genius s lidskou tváří a srdcem. I jeho výběr spolupracovníků, kolegů, přátel umožňuje vytvářet úžasný, příjemný i profesionální celek., což se zase zpětně odráží v jeho pracovním i osobním životě. Bohužel tento způsob komunikace mi neumožnuje širší vyjádření a ani navázání osobního rozhovoru. Znovu , pane Michale Horáčku, přeji vše dobré . Jitka Procházková

Jitka Procházková  |   Dne: 2009-03-12 16:02:44

Dotaz: Jedninečnost osoby pana Horáčka.

Dobrý den. Dovolím si využít této příležitosti k vyjádření obdivu k osobě pana Horáčka. Vážený pane Horáčku, jste naprosto skvělý, úžasný, charismatický , inteligentní, kreativní a myslím velice empatický a hodný muž.. Jste vyjímečná osobnost. Ve svém životě jste toho tolik dokázal. Prostě si zasloužíte moře obdivu a úcty. Do dalšího života přeji vše nejlepší, stálé zdraví a mnoho osobních, rodinných i pracovních úspěchů. Bylo by mi velkou ctí poznat Vás osobně, ale je to asi moc velké přání. Mějte se krásně i se všemi svými kolegy. Jitka Procházková.

Odpověď:

Michala Horáčka potkávám denně; nepřeceňoval bych to. Ostatně, setkat se s ním můžete i Vy - od října v Opeře.

Vložil: Jitka Procházková   |   Odpověděl: Kudykam   |   Dne: 2009-03-10 20:10:41

Dotaz: Odpověď

Před nějakým časem jsem z tohoto webu zasílala nějaké dotazy, které směřovaly přímo k panu Horáčkovi. Vkládala jsem je rozhodně před datem 18. 2. Mám to chápat tak, že byly zkrátka mé dotazy stornovány? To by mě skutečně mrzelo. Opravdu mně to zajímalo... Nebo se tu odpovídá pouze na dotazy ohledně osob a obsazení? To by bylo taky trochu smutné... Nu což, asi si to budu muset zjitit někde jinde.

Odpověď:

Odpovídám tu na dotazy ohledně Penziónu Svět.

Vložil: Anja   |   Odpověděl: Kudykam   |   Dne: 2009-03-01 22:28:43

předchozí  |  1 .. 140  141  142  143  144    |  další

© Michal Horáček KUDYKAM  |  All visual media © by Kudykam s.r.o.  |  All rights reserved

Terms & conditions  |  Sitemap  |  Podmínky použití stránek  |  Payment security  |  Payment options  | 

Created by: www.Capsize.cz